پودینگ شکلاتی سوئیسی، یک دسر بسیار خوشمزه، شیک و آسان است که میتوان آن را برای مراسمهای مختلف مهمانی و جشنهای خانوادگی به راحتی در منزل تهیه و آماده کرد. پودینگ سوئیسی میتواند در میز پذیرایی شما به خوبی بدرخشد و مهمانهایتان را شگفتزده نماید. همهی افراد در گروههای سنی مختلف اعم از کودکان، نوجوانان و حتی افراد سالخورده علاقهی زیادی به خوردن این دسر دارند. دسرهای شکلاتی همواره جایگاه ویژهای در لیست علاقمندیهای افراد دارد و کمتر کسی هست که بتواند از خوردن آن چشمپوشی کند. پودینگ سوئیسی یکی از این دسرهای خوش طعم شکلاتی است که بافت و مزهی بینظیری دارد. علاوه بر این، همیشه مواد مورد نیاز آن در دسترس بوده و با کمترین امکانات در منزل به سادگی در مدت زمان کوتاهی میتوان آن را برای اهالی منزل بخصوص کودکان به عنوان یک میان وعدهی سالم، مغذی و دلچسب تهیه کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیهی این دسر خوشمزه و پرطرفدار آشنا شوید.
طرز تهیه پودینگ شکلاتی سوئیسی
پودینگ یا پادینگ یکی از انواع دسرها با قدمت تاریخی طولانی است. پودینگهای امروزی را از شیر، شکر و سایر مواد دلخواه تهیه میکنند و از مادهای که به آن خاصیت ژلهای بدهد، همانند ژلاتین، نشاستهی ذرت یا تخممرغ استفاده میکنند. پودینگ سوئیسی یک دسر خامهای و لطیف است که درست کردن آن در منزل به راحتی امکانپذیر میباشد. سوئیسیها از این پودینگ برای پذیرایی از مهمانان ویژهی خود استفاده میکنند.
مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی سوئیسی:
شیر نارگیل یا شیر پرچرب: یک لیوان
(اگر شیر نارگیل یا شیر پرچرب در دسترس نبود از ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری خامهی صبحانه میتوان استفاده کرد).
آب: یک لیوان
شکر یا شکر قهوهای: ۷۰ گرم
نمک: نوک قاشق چای خوری
پودر کاکائو: ۵ قاشق غذا خوری ( از شکلات تلخ نیز میتوانید استفاده کنید).
پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
مراحل تهیه پودینگ شکلاتی سوئیسی:
- ابتدا در یک قابلمهی مناسب شیر، آب، شکر و نمک را با هم ترکیب کرده و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا گرم شوند.
- سپس در یک ظرف یا کاسه پودر کاکائو را با ۴ قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید تا یکنواخت شود.
- پودر کاکائو حل شده در آب را، داخل مخلوط شیر ریخته و به آرامی هم بزنید تا ترکیب یک دستی به وجود آید.
- در این مرحله در صورت تمایل تکههای شکلات تلخ یا شیرین را نیز میتوانید به ترکیب اضافه کنید.
- پودر ژلاتین را نیز با کمی آب سرد مخلوط کرده و آن را با روش بنماری (حرارت غیر مستقیم) با بخار آب حل کنید.
- سپس، ژلاتین بدست آمده را به ترکیب شیر و کاکائو اضافه نماید. مخلوط را به مدت یک الی دو دقیقه روی حرارت مستقیم هم بزنید.
- در مرحله نهایی، قالب مورد نظر را با کمی روغن چرب کنید. سپس پودینگ شکلاتی که کمی خنک شده است را داخل آن بریزید.
- این دسر را سه الی چهار ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کامل خودش را بگیرید. سپس از قالب درآورده و با ترافلهای رنگی و پودر کاکائو یا هر ماده ی خوراکی دلخواه دیگر تزیین کنید.
سخن پایانی
این دسر فوقالعاده را میتوانید با چای یا انواع قهوه در کافیشاپها نیز نوش جان کنید، همچنین پیشنهاد میکنیم طرز تهیه سوپ کدوحلوایی، روستی و نان زاپف را نیز بخوانید.
تجربه خود را از تهیه این پودینگ با ما به اشتراک بگذارید.
ثبت ديدگاه