طرز تهیه سوپ کدوحلوایی

خانه » مجله ناب استیل » طرز تهیه سوپ کدوحلوایی
  • سوپ کدوحلوایی

طرز تهیه سوپ کدوحلوایی

۱۴۰۱/۲/۲۸ ۱۴:۵۱:۵۷۸ دی, ۱۴۰۰|بلاگ|

کدوحلوایی

پیش از اینکه سراغ رسپی سوپ کدوحلوایی برویم می‌خواهیم کمی درباره این ماده غذایی مفید صحبت کنیم. کدوحلوایی به دلیل دارا بودن ارزش غذایی بالا می‌تواند به تنهایی یک وعده غذایی اصلی باشد. این ماده غذایی خوش‌مزه، آرام‌بخش و مقوی است و غالبا آن را به صورت بخارپز یا برشته مصرف می‌کنند. کدوحلوایی یکی از متنوع‌ترین انواع محصولات کشاورزی است که اندازه، رنگ، طعم و اشکال متفاوتی دارد. جالب است بدانید که کدوحلوایی در واقع نوعی میوه است و در گروه سبزیجات قرار نمی گیرد. زیرا از گل به عمل می‌آید و حاوی دانه است که می‌توان از دانه‌ها، گوشت و پوست آن استفاده کرد. بیشتر افراد اغلب گوشت کدوحلوایی را مصرف می‌کنند. در هر حال، مهم نیست چگونه آن را می‌خورید. این خوراکی خوشمزه سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان است.
بسیاری از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کدوحلوایی فواید زیادی برای سلامتی دارند. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کدوحلوایی می‌تواند نقش مهمی در کاهش استرس داشته باشد. این امر به نوبه خود از بروز انواع سرطان پیشگیری می‌کند. علاوه بر این، از جمله فواید کدو حلوایی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

بهبود سلامت چشم:

ویتامین C و بتاکاروتن موجود در کدو حلوایی می‌تواند به کند شدن پیشرفت دژنراسیون ماکولای چشم (از بین رفتن لکه ی زرد) و کاهش احتمال از دست دادن بینایی کمک شایانی کند. همچنین، مواد غذایی غنی از ویتامین C می‌توانند به پیشگیری از آب مروارید کمک کنند.

کاهش خطر ابتلا به افسردگی:

برخی از انواع کدوحلوایی سرشار از ویتامین B6 هستند. افراد مبتلا به کمبود ویتامین B6 ممکن است در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به افسردگی هستند.

بهبود سلامت پوست:

اگر چه بتاکاروتن به اندازه‌ی کرم‌های ضد آفتاب موضعی موثر نیست، اما می‌تواند نقشی در محافظت از پوست مقابل نور خورشید ایفا کند. کاهش قرار گرفتن در معرض اشعه‌ی فرابنفش خورشید یا اشعه UV می‌تواند ظاهر پوست را بهبود بخشد.

سلامت دستگاه گوارش:

انواع مختلف کدوحلوایی سرشار از ویتامین C هستند که برای رشد و ترمیم بافت سلولی از اهمیت بالایی برخوردارند. کدوحلوایی سرشار از فیبر است و می‌تواند به هضم غذا کمک قابل توجهی کند. در نتیجه ضامن سلامت دستگاه گوارش است.
علاوه بر این، کدوحلوایی منبع خوبی از عناصر و ریزمغذی‌های زیر است:

  • منیزیم
  • کلسیم
  • آهن
  • ویتامین A
  • ویتامین B6

ارزش غذایی کدوحلوایی در یک فنجان چقدر است؟

  • کالری: ۶۳
  • پروتئین: ۱ گرم
  • چربی: کمتر از ۱ گرم
  • کربوهیدارت: ۱۶ گرم
  • فیبر: ۳ گرم
  • قند: ۳ گرم

طرز تهیه سوپ کدوحلوایی

سوپ کدوحلوایی غذایی بسیار مقوی و خوشمزه است که برای تمام گروه‌های سنی به‌ ویژه کودکان و سالمندان در فصل پاییز و زمستان مفید است. در ادامه با ساده‌ترین طرز تهیه‌ی آن آشنا خواهید شد.

مدت زمان آماده کردن مواد اولیه:

۲۵ دقیقه

مدت زمان پختن:

۴۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه سوپ کدو حلوایی:

  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز کوچک خرده شده یک عدد
  • ساقه‌ی کرفس خرده شده یک عدد
  • هویچ متوسط خرد شده یک عدد
  • سیب زمینی متوسط خرده شده دو عدد
  • کدوحلوایی متوسط خرده شده یک عدد
  • آب مرغ یک پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه‌ی سوپ کدوحلوایی:

در مرحله‌ی اول، کره را در یک قابلمه بزرگ ذوب کنید. پیاز، کرفس، هویج، سیب زمینی و کدوحلوایی را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که کمی بوی خامی آن گرفته شود، تفت دهید سپس آب مرغ را به مواد اضافه کنید. تا روی سبزیجات را بپوشاند، سپس زیر شعله‌ی گاز را زیاد کرده و اجازه دهید تا مواد داخل قابلمه بجوشد، زمانی که جوشید حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید. ۴۰ الی ۵۰ دقیقه زمان برای پختن سبزیجات لازم است.
در مرحله دوم، سوپ پخته شده را داخل دستگاه میکسر یا همان مخلوط کن بریزید تا یک‌دست شوند. مخلوط بدست آمده را به قابلمه برگردانید و روی حرارت بسیار ملایم هم بزنید تا سوپ یک‌دست شود. در نهایت روی آن را با فلفل سیاه تزیین و نوش جان کنید.

اگر علاقه‌مند به آشپزی و تهیه خوراکی‌های لذیذ هستید، پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه پودینگ سوئیسی و نان زاپف و روستی را نیز بخوانید.

ثبت ديدگاه

Go to Top