چیدمان میز
نحوه اصولی چیدمان میز قبلاً دانشی رایج بود، اما در دنیای سریع و پرمشغله امروزی، دانستن نحوه چیدمان درست میز تا حدودی به یک ترفند مهمانی تبدیل شده است. اگر به شما وظیفه میزبانی یک مهمانی شام داده شده است و نحوه چیدمان میز را نمیدانید، نگران نباشید، ناباستیل در کنار شماست. در اینجا دستورالعملهای دقیقی در مورد نحوه مناسب چیدن میز وجود دارد. اجازه ندهید اقلام زیاد کارد و چنگال و ظروف شیشهای شما را گیج کند، دانستن نحوه چیدن یک میز سادهتر از آن چیزی است که فکر میکنید!
به سادگی با اصول اولیه شروع و به آن اضافه کنید:
- ظروف به ترتیب استفاده قرار میگیرند.
- چنگالها در سمت چپ و چاقوها در سمت راست بشقاب قرار میگیرند.
- قاشقها بالای بشقاب قرار میگیرند.
- میز را فقط با وسایلی که استفاده میشود، بچینید.
آنچه برای چیدمان میز نیاز دارید:
- کارد و چنگال: چاقو، چنگال و قاشق
- ظروف: بشقاب، فنجان، نعلبکی و کاسه
- ظروف شیشه ای نوشیدنی مانند آب و غیره
- دستمال سفره
- رومیزی
- قطعات مرکزی و دکوراسیون
اینها قوانین پایه هستند، آنچه در ادامه به آن میپردازیم راهنمای دقیقتری در مورد قرارگیری هرکدام از وسایل در جای درست خود، است:
- بشقابها باید در مرکز وسایل میز قرار گیرند.
- بشقاب، دستمال سفره، کارد و چنگال باید ۵ تا ۱۰ سانتیمتر از لبه میز فاصله داشته باشند.
- چنگالها در سمت چپ میز، رو به بالا قرار میگیرند و به ترتیب استفاده از خارج به سمت داخل چیده میشوند.
- دستمال سفره باید در سمت چپ یا زیر چنگال گذاشته شود، از سوی دیگر میتوان آن را روی بشقاب نیز قرارداد.
- چاقوها در سمت راست و تیغه تیزشان رو به بشقاب قرار میگیرد.
- قاشق سوپخوری در سمت راست چاقوها قرار میگیرد.
- چنگالها و قاشقهای دسر را باید در بالای بشقاب قرار دهید، نوک چنگال به سمت راست و قاشق به سمت چپ باشد.
- ظروف شیشهای باید در بالا و سمت راست بشقاب غذا قرار گیرند.
آداب معاشرت
برای راحتی مهمانها، شما باید سعی کنید بین مهمانان ۳۰ سانتیمتر فاصله بگذارید.
هنگام ورود مهمانان به اتاق ناهارخوری شما، فقط یک بشقاب باید روی میز باشد. با این حال، اگر سوپ یا پیش غذا سرو می کنید، بشقاب سوپ یا ظرف پیش غذا را در بشقاب مخصوص غذای اصلی قرار دهید.
در اینجا تصویری وجود دارد که به شما کمک میکند چیدمان درست میز را بهتر تصور کنید.
رومیزی
در نهایت، قبل از پهن کردن رومیزی، بهتر است یک پارچه ضخیم روی میز قرار دهید تا در صورت بروز اتفاقی، میز زیر آن لک نشود. همچنین پارچه ضخیم صدای بشقابها و لیوانها را را هنگام گذاشتن روی میز کمتر کرده و حتی از ظاهر شدن چین و چروک روی رومیزی شما جلوگیری میکند.
نکته: رومیزی باید حداقل سی سانتیمتر از اطراف میز آویزان باشد. اما توجه داشته باشید، اگر به طور طبیعی میتواند پایینتر بیفتد، باید حداقل بیست سانتیمتر از سطح زمین فاصله داشته باشد تا از ایجاد ناراحتی برای پای مهمانان جلوگیری شود.
اینها قوانین اصلی هستند که به شما امکان میدهند بدون هیچ اشتباهی یک میز عالی بچینید! اما خوب است بدانید یک میز بدون سرویسهای باکیفیت و زیبای قاشق چنگال ناباستیل، چشمگیر نمیشود. بازدید از این ویترین خاص را از دست ندهید.
ثبت ديدگاه