طرز تهیه چیزکیک بدون فر

خانه » مجله ناب استیل » طرز تهیه چیزکیک بدون فر
  • طرز تهیه چیزکیک بدون فر

طرز تهیه چیزکیک بدون فر

۱۴۰۱/۲/۲۸ ۱۴:۲۳:۵۸۹ اسفند, ۱۴۰۰|بلاگ|

چیز کیک

شاید باور نکردنی به نظر برسد اما تاریخچه چیز کیک به چهار هزار سال قبل برمی‌گردد. ردپای اولین چیز کیک در جزیزه‌ای به نام ساموس در شرق دریای اژه مشاهده شده است. در دروان باستان نیز به عنوان کیک یا شیرینی در مراسم ازدواج اشراف مورد استفاده قرار می‌گرفت.

خواص چیز کیک

پنیر دارای ارزش غذایی بالای و سرشار از پروتئین کلسیم فسفر و ویتامین‌های A و D است. پنیر نسبت به شیر هضم ساده‌تری دارد و برای افرادی که نسبت به لاکتوز شیر حساسیت دارند می‌تواند جایگزین شیر شود. ژلاتین موجود در این دسر چربی و کلسترول خامه و کره را تا حدی تعدیل می‌کند. همچنین حاوی آمینو اسید بوده و به بازسازی سلول‌ها کمک قابل توجهی می‌کند.

دستورالعمل کامل تهیه چیز کیک بدون فر

این دستور یکی از بهترین و آسان‌ترین روش‌های درست کردن یک چیز کیک بدون فر و نیاز به پختن و اصطلاحا چیز کیک یخچالی است. امیدواریم با پیروی از این دستور العمل در نهایت یک چیز کیک یخچالی بینظیر خوشمزه صاف و خامه‌ای داشته باشید. بر خلاف چیز کیک معمولی این مدل چیز کیک بافت بسیار سبکی دارد.

از آنجایی که این چیز کیک نیازی به پختن و قرار گرفتن در فر ندارد می‌تواند یک دسر فوق‌العاده برای زمانی که وقت کافی یا حوصله پختن غذا ندارید یا حتی دسری مناسب برای روزهای گرم تابستان باشد.

طرز تهیه چیزکیک بدون فر بسیار ساده‌تر از چیز کیک داخل فر است. چون نیازی به تخم مرغ و پختن ندارد تقریبا جایی برای خطا در نتیجه‌ی نهایی آن وجود ندارد. چیز کیک سنتی یا معمولی با خطاهایی مانند زیاد هم زدن تخم مرغ، پخت بیش از حد، کم پختن و ترک خوردن چیز کیک همراه است. در حالی که در زمان تهیه‌ی چیز کیک بدون فر با این معضلات و پیچیدگی‌ها مواجه نخواهید شد.

مواد لازم برای تهیه چیزکیک بدون فر:

  • بیسکوئیت پیتی بور کاکائویی یا وانیلی یک بسته ۲۰۰ گرمی
  • پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • کره ۱۵۰ گرم
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
  • وانیل یک قاشق چای خوری

طرز تهیه چیزکیک بدون فر:

  1. ابتدا یک قالب گرد ۲۰ سانتیمتری را آماده کنید. داخل قالب را با سلفون یا کیسه فریزر بپوشانید.
  2. بیسکویت‌ها را خرده کرده ترجیحا آسیاب کنید.
  3. بیسکویت‌های خرد شده را با کره‌ی که از قبل به دمای محیط رسیده مخلوط کنید. یه یک خمیر نسبتا نرمی بدست خواهید آورد.
  4. این خمیر را ته قالب پهن کنید و با یه لیوان یا کف دست کاملا فشار داده و صاف کنید. به‌طوری که روی مواد ترک نخورد. قالب را داخل یخچال یا فریزر قرار دهید.
  5. حالا نوبت آماده سازی ترکیب پنیر خامه‌ای شکر و وانیل است. این سه مورد را با هم مخلوط کرده و بعد خامه را به آن‌ها اضافه می‌کنیم.
  6. پودر ژله یا ژلاتین را با ۴ قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کرده و بعد آن را روی بخار آب قرار دهید تا کاملا باز و یکدست شود.
  7. ژلاتین آماده شده را به مخلوط پنیر اضافه کنید و ۳۰ ثانیه با همزن بزنید تا کاملا صاف و یکنواخت شود.
  8. قالب را از فریزر یا یخچال خارج کرده و مخلوط آماده شده را روی آن بریزید. مجددا قالب را داخل فریزر قرار دهید.
  9. این چیز کیک یخچالی بی‌نهایت لذیذ پس از سه ساعت آماده سرو است. بعد از گذشت این مدت زمان چیز کیک را همراه با سلفون از قالب خارج کنید و با احتیاط سلفون را جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. می‌توانید روی چیز کیک را با انواع میوه تازه تزیین کنید و با کفگیر کیک برش دهید.

اگر به پخت دسرهای آسان و جذاب علاقه‌مند هستید، رسپی‌های زیر را از دست ندهید:

طرز تهیه پودینگ سوئیسی

طرز تهیه دسر ایتالیایی

ثبت ديدگاه

Go to Top