معرفی ناباستیل
در صفحه نخست باید اشاره کنیم شرکت ناباستیل در سال ۱۳۶۲ با استفاده از ماشینآلات و تکنولوژی Solingen آلمان در استان مازندران افتتاح گردید. پس از راهاندازی کارخانه ناباستیل ماموریت آن توسعه کمی و کیفی تولید قاشق و چنگال بوده است. در همین راستا در جهت بهروز نمودن بخش قالبسازی اقدام به خرید دستگاههای مربوطه از کشور سوئیس نمود.
هنر ناباستیل این است که استیل ناب را به محصولی زیبا با ارگونومی مناسب تبدیل کند. مدرنیته و اصالت همواره عناصر جدایی ناپذیر در طراحی محصولات ما هستند که در کنار پایبندی و تاکید ما بر اصول «تئوری تولید ناب» باعث شده تا جایگاه ما به عنوان اولین برند ناب ایرانی در کلاس جهانی تداعی کننده اعتبار و پرستیژ برای ایرانیان باشد.




پرستیژ
ظاهر منحصر بهفرد، کیفیت بالا و اعتبار حاصل از بیش از سه دهه فعالیت، پرستیژ و نفوذ بالایی به محصولات ناباستیل بخشیده است.
مدرنیته
تجلی زیبایی و مدرنیته در قاشق و چنگالهای ناباستیل آن را به انتخابی ایدهآل برای خانوادههای مدرن ایرانی تبدیل کرده است.
اصالت
اصالت مبنایی است که سایر ارزشهای ناباستیل بر آن استوار شده است. حفظ اصالت برند همواره کانون توجه مدیران مجموعه بوده است.مقالات
چرا قاشق و چنگال فلورانس بخریم؟
قاشق و چنگال فلورانس
از زمانی که بشر غذا خوردن با دست را کنار گذاشت، قاشق و چنگال یکی از اجزای اصلی میزهای غذاخوری بوده است. بیش از ۳۵ سال پیش گروه صنعتی ناب استیل به عنوان اولین تولید کننده سرویس های قاشق و چنگال با استفاده از فولاد ضد زنگ در ایران شروع به کار کرد که فصل جدیدی در تاریخ پذیرایی و خانه داری آغاز شد. شرکت ناب استیل با استفاده از تکنولوژی زولینگن آلمان در کنار تولیدات متنوع خود تصمیم به تولید مدلی جدید گرفت. نام فلورانس، الهام بخش طراحی ساده و مدرن در این مدل پرفروش و زیباست. در ادامه مطلب با ویژگیهای این مدل بیشتر آشنا خواهیم شد.
معرفی قاشق و چنگال فلورانس
این مدل جذاب علاوه بر جلب نظر مشتریان مشکل پسند، دارای ارگونومی و وزن مناسب است، که باعث راحتی در هنگام غذاخوردن میشود. داستان قاشق و چنگال فلورانس از آنجایی شروع شد که نیاز بازار و مصرف کنندگان به مدلی مدرن، شیک و ساده بیشتر از گذشته احساس شد، این مدل با طراحی خاص، سهم فروش بالایی از محصولات شرکت ناب استیل را از آن خود کرده است.نام فلورانس (Florence) برگرفته شده از یکی از زیباترین شهرهای ایتالیا، پایتخت ناحیه توسکانی است.
جنس متریال به کار رفته در قاشق و چنگال فلورانس از استیل ۳۰۴ ضد زنگ است، که از برترین تولید کنندگان استیل در جهان تامین می شود. استفاده و شستشوی مداوم تاثیری بر کیفیت و ظااهر درخشان این نوع استیل ندارد.
فرآیند تولید
فرایند تولید قاشق و چنگال در کارخانه ناب استیل دارای مراحل متنوع و دقیقی است. استیل ضد زنگ در مراحل مختلف با استفاده از ماشین آلات اتوماتیک به صورت آینه ایی پولیش می گردد که یکی از اصلی ترین عوامل کیفیت قاشق و چنگال در کلاس جهانی است. همچنین سیستم کنترل کیفی با دقت بسیار بالا تمامی محصولات را کنترل می نمایند تا از نبود هر گونه مشکل ظاهری و کیفی اطمینان حاصل کند.
ویژگیهای قاشق و چنگال فلورانس
مدل فلورانس دارای مشخصات به شرح زیر میباشد:
- مواد به کار رفته در مدل فلورانس: استیل (۳۰۴)، ضد زنگ ۱۰-۱۸ و بهترین استیل که شامل ۱۸% کروم و ۱۰% نیکل طبق استاندارد های جهانی است که مقاومت بالایی در برابر خوردگی و زنگ زدگی دارد.
- ضخامت: ۳ میلی متر
- وزن قاشق فلورانس : ۶۸ گرم
- وزن چنگال فلورانس: ۴۸ گرم
- سطوح براق محصولات کدر نمیشوند و سطوح مات همواره مات می مانند.
- قابل شستشو در ماشین ظرفشویی
- دارای نشان سیب سلامت
- قابلیت حک لوگو بر روی دسته ساده قاشق و چنگال فلورانس (جهت سازمانها و هتلها)
سرویسهای مدل فلورانس دارای اقلامی مانند : کارد و چنگال سرو بره، قاشق صدف، قاشق دسر ، چنگال حلزون، کارد و چنگال سرو ماهی، کارد استیک ،کفگیر سرو کیک و قاشق بستنی می باشند.
ویژگی های ذکر شده باعث شده مدل فلورانس مورد استقبال هتل ها، رستورانها، کافه ها و سازمانها قرار گیرد.
تنوع
مدل فلورانس به دلیل طراحی منحصر به فرد، تنها مدل در بین تولیدات شرکت است که قابلیت حک نام زوج ها بر روی دسته های محصول را دارا می باشد. قاشق و چنگال فلورانس ویژه عروس و داماد در سرویسهای ۱۳۶ ، ۱۴۸و ۱۵۸ پارچه ارائه می شوند، که مدلی مناسب و پر طرفدار برای جهیزیه است.
- مدل فلورانس در طرح های ساده (استیل براق)، لبه طلایی، سند بلاست (مات)، پی وی دی (PVD) در رنگ های طلایی و برنزی تولید می شود و این تنوع در تولید باعث تمایز این مدل با سایر محصولات می شود.
- فلورانس دارای کاملترین سرویسها در بین مدلهای موجود است که شامل :
کارد غذاخوری
قاشق چای خوری
قاشق سرو خورشت
قاشق شربت خوری
قاشق و چنگال سرو سالاد
ملاقه سس و سوپ
کارد استیک
کارد و چنگال سرو بره
قاشق بستنی و صدف
کفگیر کتلت، برنج و سرو کیک
قاشق سوپ خوری
انبر یخ، سالاد و قند
چنگال و کارد ماهی
تنوع در بسته بندی سرویسهای قاشق و چنگال فلورانس:
سرویسهای قاشق و چنگال فلورانس با بسته بندیهای متفاوت کادویی و چوبی در دسترس شماست. انواع و تعداد این بستهبندیها به شرح زیر است.
- عددی (شامل یک قلم محصول مانند ملاقه سوپ)
- دست ( شامل ۶ عدد از یک محصول مانند یک دست قاشق مربا خوری)
- جین (شامل شش عدد قاشق و شش عدد چنگا غذاخوری)
- ۳۰، ۵۷، ۸۶، ۹۸، ۱۱۶ پارچه با جعبه کادویی
- ۸۶، ۱۱۶، ۱۳۶، ۱۵۸ پارچه با جعبه چوبی
- به علاوه کنسول جعبه های چوبی پایه دار برای سرویس های ۱۳۶ ،۱۴۸و ۱۵۸ پارچه می تواند به عنوان یک عنصر تزیینی شیک در دکوراسیون داخلی منزل استفاده شود.
دسترسی به محصولات
قاشق و چنگال فلورانس با کیفیت بالا،طراحی جذاب و تنوع محصولات میتواند انتخابی مناسب برای پذیرایی، جهیزیه یا استفاده در سازمانها، هتلها و… باشد. شما با مراجعه به صفحهی فروشگاه در سایت ناب استیل میتوانید از اقلام و سرویسهای مختلف مدل فلورانس دیدن کنید و در صورت تمایل به صورت آنلاین خریداری کنید.
طرز تهیه پودینگ سوئیسی
پودینگ شکلاتی سوئیسی، یک دسر بسیار خوشمزه، شیک و آسان است که میتوان آن را برای مراسمهای مختلف مهمانی و جشنهای خانوادگی به راحتی در منزل تهیه و آماده کرد. پودینگ سوئیسی میتواند در میز پذیرایی شما به خوبی بدرخشد و مهمانهایتان را شگفتزده نماید. همهی افراد در گروههای سنی مختلف اعم از کودکان، نوجوانان و حتی افراد سالخورده علاقهی زیادی به خوردن این دسر دارند. دسرهای شکلاتی همواره جایگاه ویژهای در لیست علاقمندیهای افراد دارد و کمتر کسی هست که بتواند از خوردن آن چشمپوشی کند. پودینگ سوئیسی یکی از این دسرهای خوش طعم شکلاتی است که بافت و مزهی بینظیری دارد. علاوه بر این، همیشه مواد مورد نیاز آن در دسترس بوده و با کمترین امکانات در منزل به سادگی در مدت زمان کوتاهی میتوان آن را برای اهالی منزل بخصوص کودکان به عنوان یک میان وعدهی سالم، مغذی و دلچسب تهیه کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیهی این دسر خوشمزه و پرطرفدار آشنا شوید.
طرز تهیه پودینگ شکلاتی سوئیسی
پودینگ یا پادینگ یکی از انواع دسرها با قدمت تاریخی طولانی است. پودینگهای امروزی را از شیر، شکر و سایر مواد دلخواه تهیه میکنند و از مادهای که به آن خاصیت ژلهای بدهد، همانند ژلاتین، نشاستهی ذرت یا تخممرغ استفاده میکنند. پودینگ سوئیسی یک دسر خامهای و لطیف است که درست کردن آن در منزل به راحتی امکانپذیر میباشد. سوئیسیها از این پودینگ برای پذیرایی از مهمانان ویژهی خود استفاده میکنند.
مواد لازم برای تهیهی پودینگ شکلاتی سوئیسی:
شیر نارگیل یا شیر پرچرب: یک لیوان
(اگر شیر نارگیل یا شیر پرچرب در دسترس نبود از ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری خامهی صبحانه میتوان استفاده کرد).
آب: یک لیوان
شکر یا شکر قهوهای: ۷۰ گرم
نمک: نوک قاشق چای خوری
پودر کاکائو: ۵ قاشق غذا خوری ( از شکلات تلخ نیز میتوانید استفاده کنید).
پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
مراحل تهیهی پودینگ شکلاتی سوئیسی:
- ابتدا در یک قابلمهی مناسب شیر، آب، شکر و نمک را با هم ترکیب کرده و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا گرم شوند.
- سپس در یک ظرف یا کاسه پودر کاکائو را با ۴ قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید تا یکنواخت شود.
- پودر کاکائو حل شده در آب را، داخل مخلوط شیر ریخته و به آرامی هم بزنید تا ترکیب یک دستی به وجود آید.
- در این مرحله در صورت تمایل تکههای شکلات تلخ یا شیرین را نیز میتوانید به ترکیب اضافه کنید.
- پودر ژلاتین را نیز با کمی آب سرد مخلوط کرده و آن را با روش بنماری (حرارت غیر مستقیم) با بخار آب حل کنید.
- سپس، ژلاتین بدست آمده را به ترکیب شیر و کاکائو اضافه نماید. مخلوط را به مدت یک الی دو دقیقه روی حرارت مستقیم هم بزنید.
- در مرحله نهایی، قالب مورد نظر را با کمی روغن چرب کنید. سپس پودینگ شکلاتی که کمی خنک شده است را داخل آن بریزید.
- این دسر را سه الی چهار ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کامل خودش را بگیرید. سپس از قالب درآورده و با ترافلهای رنگی و پودر کاکائو یا هر ماده ی خوراکی دلخواه دیگر تزیین کنید.
این دسر فوقالعاده را میتوانید با چای یا انواع قهوه در کافیشاپها نیز نوش جان کنید، همچنین پیشنهاد میکنیم طرز تهیه سوپ کدوحلوایی، روستی و نان زاپف را نیز بخوانید.
نکات مهم نگهداری و شستشوی قاشق و چنگال استیل
قاشق و چنگال استیل یکی از محبوبترین ابزارهای ضروری آشپزخانههای مدرن است. همچنین، آنها یکی از پرمصرفترین و کاربردیترین وسایل غذاخوری محسوب میشوند. قاشق و چنگالهای استیل، در تمام طول روز و بهطور مداوم مورد استفاده قرار میگیرند. در طول روز دهها بار شسته شده، مورد استفاده و با بشقابهای غذا اصطحکاک دارند. تمام این موارد، بدان معنا است که برای افزایش طول عمر قاشق و چنگال استیل ضروری است که از آنها بدرستی نگهداری و مراقبت شود. برخی از قاشق و چنگالهای استیل کاملا ضد لک نیستند. بنابراین، به منظور جلوگیری از آسیب شیمیایی و نگهداری آنها در بهترین شرایط توصیه میکنیم که قاشق و چنگالها را بلافاصله بعد از هر بار استفاده بخوبی بشویید و خشک کنید.
همچنین، باید بدانید که هر گونه تماس طولانی مدت با نمک، سرکه، تخممرغ، سس گوجهفرنگی، میوههای اسیدی، مواد شویندهی اسیدی و املاح معدنی آب، ممکن است باعث ایحاد حفره و لکهای ماندگار روی قاشق و چنگال استیل شوند.
برای آشنایی بهتر با نحوه مراقبت از قاشق و چنگال استیل، افزایش طول عمر آنها، جلوگیری از ایجاد لکه و تشخیص هر مشکلی که با آن مواجه میشوید، در ادامه با ما همراه باشید.
راههای افزایش طول عمر قاشق و چنگالهای استیل
برای افزایش طول عمر قاشق و چنگال های استیل میتوانید از دستورالعملهای زیر پیروی کنید:
- بلافاصله پس از استفاده از قاشق و چنگال استیل، آنها را با آب داغ بشویید تا واکنشهای شیمیایی نمک و اسیدهای موجود در مواد غذایی کاهش یابد.
- قبل از اولین استفاده و بلافاصله بعد از هر بار مصرف آنها را بشویید. برای این کار از آب گرم، صابون و اسفنج نرم استفاده کنید. دقت کنید که حتما پس از تمیز کردن، زیر آب داغ تمام صابون و کف موجود به خوبی پاک شود. پس از شستشو با آب گرم و صابون از یک حولهی نرم و جاذب برای خشک کردن استفاده کنید. در صورتی که قاشق و چنگال استیل در معرض هوا خشک شوند، لکههای آب روی آنها ایجاد شود. بنابراین، سطح آنها براق بهنظر نمیرسد. هنگام شستشو بعد از استفاده منظم از قاشق و چنگال استیل ضروری است که از یک شوینده یا صابون ایمن و موثر استفاده کنید.
- از قرار دادن قاشق و چنگال در طول شب تا صبح داخل آب جدا بپرهیزید. زیرا، املاح معدنی آب سطح فلز را از بین میبرند.
- قاشق و چنگالهای ضد زنگ و نقره را جداگانه نگهداری و بشویید.
- در هنگام شستشو در ماشین ظرفشویی، بهتر است قاشق و چنگال رو به بالا قرار بگیرند تا در شرایط بهتری شسته شوند.
- بلافاصله بعد از شستشو در ماشین ظرفشویی، قاشق و چنگالها را خشک کنید.
- هرگز قاشق و چنگال استیل را داخل ماشین ظرفشویی بسته و مرطوب قرار ندهید.
- همیشه دستورالعملهای استفاده از ماشین ظرفشویی و مواد شوینده را دنبال کنید.
راههای از بین بردن لکههای روی قاشق و چنگال استیل
با گذشت زمان، قاشق و چنگالهای استیل به دلیل تماس مداوم با غذا یا قرار گرفتن در معرض گرما ممکن است به مرور لکهدار شوند. این امر حتی با تمیز کردن منظم نیز روی میدهد. با این حال، روشهای برای حذف لکهها روی قاشق و چنگال استیل وجود دارد که عبارتند از:
سرکه سفید:
خاصیت تمیزکنندگی سرکه سفید میتواند، لکههای روی قاشق و چنگالهاس استیل را از بین ببرد. برای این کار، مقداری سرکه روی پارچه تمیز بریزید و روی لکهها بمالید. سپس زیر آب داغ بشویید و خشک کنید.
روغن زیتون:
مقدار کمی روغن روی لکهها بریزید و با یک پارچه نرم روی لکههای قاشق یا چنگال بمالید تا وقتی که لکهها کم رنگتر شوند. سپس با آب داغ شسته و خشک کنید.
آب لیمو:
آب لیمو نیز تا حد زیادی مانند سرکه سفید خاصیت پاککنندگی دارد. برای این کار، همانند مراحل قبلی از یک پارچه تمیز استفاده کرده و سپس قاشق و چنگالها را پس از آغشته کردن به آب لیمو بخوبی بشویید و خشک کنید.
با سرویس کامل قاشق و چنگال و کاربرد هر یک و همچنین روش برقانداختن قاشق و چنگالهای قدیمی آشنا شوید، اگر تمیزی کامل وسایل آشپزخانه برای شما مهم است پیشنهاد میکنیم بهترین روش تمیز کردن صفحهی گاز شیشهای را نیز بخوانید.